افشای جزئیات سفرهای رفسنجانی توسط سایت حامی دولت: ۴۰ محافظ، يك آمبولانس و يك اتومبيل حاوی مواد خوراكی، عیدی ۲ هزار تومانی به روستاییان و ...
سایت رجا نیوز که توسط حامیان احمدی نژاد اداره میشود در یادداشتی شگفت انگیز جزئیات سفرهای اخیر هاشمی رفسنجانی را در یادداشتی با تیتر "ييلاق و قشلاق سياستمدار در جشن ملي تنفيذ و تحليف" با آب و تاب فاش کرده و با لحن طنز آمیز به تمسخر میگیرد. این سایت از منابع اطلاعاتی یا جاسوسی خود برای کسب این جزئیات سفر نام نبرده است. "اصلاحیه": روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام خبر ايرنا را که مشابه خبر رجا نیوز و به نقل از شبکه ايران به موضوع سفر اخير حجت الاسلام هاشمي رفسنجاني به شمال پرداخته بود و در آن از پرداخت چک پول به روستائيان توسط رييس مجمع تشخيص مصلحت خبر داده بود را نادرست خواند. در توضيحات اداره کل روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام آمده است:"خبر "حاشيههاي سفر هاشمي رفسنجاني به شمال" که در آن خبرگزاري منتشر شده، از زمره خبرهايي است که ميتوان به کذب بودن آن پي برد ." اداره کل روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه افزود:"جهت تنوير افکار عمومي به اطلاع ميرساند که همراهي آقاي کرباسچي، اهداي مبالغ يکصد و پنجاه هزار توماني به روستاييان، شايعه سوال مضحک درباره انتخابات ، پاره کردن نامههاي مردمي و بقيه داستانسراييها، کذب محض است."
گوشه هایی از این نوشتار طولانی در رجانیوز:
"مفروض ييلاق سياسي و ايضاً قشلاق سياسي آن است كه سياستمدار هرگاه آبوهواي سياست را مطابق با ميل خويشتن نبيند، خود را از مكاني نامطلوب به مكاني مفرح ميرساند تا در سايهی اين رفت و آمدها از گزند حوادث در امان باشد. ..به ۳ مسير زير توجه كنيد تا سياحت سياسي يك سياستمدار رمزگشايي شود.
مسير اول: ايران- تهران- خيابان انقلاب- خيابان فلسطين- حسينيهی امام خميني- جشن ملي تنفيذ رياست جمهوري منتخب در حضور حضرت آيت الله العظمي خامنهاي رهبر فرزانهی انقلاب اسلامي ..
مسير دوم: ايران- تهران- ميدان بهارستان- مجلس شوراي اسلامي- جشن ملي تحليف دهمين رئيس جمهوري اسلامي ايران..
مسير سوم: تهران- سوادكوه- زيرآب- بابل- بندپي- منطقهی ييلاقي شيخ موسي- نور- لاويجِ چمستان.
درست دريافتيد! فرعي سوم اما غير از شاهراه اول و دوم است. مسير اول و دوم مهياي جشن مردم و دولت اسلامي و بلكه امت اسلام است. اين در حالي است كه مسير سوم، مسير فرديت و قهر از ملت است. در اينجا آب و هواي تنفيذ و تحليف سرشار از عطر معنويت است.. مسير تنفيذ از ديرباز تاكنون مسير تمكين به قانون و رأي ملت بود، بهخصوص اينكه دولتداري در خنكاي تنفيذ و تحليف با انفاس قدسي ولايت امري فقيهي پارسا و نايب الامام(عج) گوارا شده، مشروعيت مييابد و امضاء ميشود ..اما يك سياستمدار در چنين مقطعي از خود نوعي تشخص بروز ميدهد تا ابهت اين مراسم آييني را درهم بشكند. گويا او از محمول تنفيذ و تحليف دل خوشي ندارد..
امروز يازدهم مرداد هشتاد و هشت است! يك روز ما قبل مراسم آييني تنفيذ و متعاقب آن تحليف! گروهي پيشرو امنيتي و لجستيكي از تهران خارج ميشود! پيشقراولان آقاي سياستمدار مسير سوادكوه را ميپيمايند و به قصد كنترل نقطهاي كوهستاني در بابل عزيمت ميكنند. موضوع با مسئول سابق امنيتي مازندران؛ كيومرث نياز آذري كه اكنون مدير دانشگاه آزاد ساري است، چك ميشود. اكنون همه چيز براي قهر از تهران آماده است. من قهر ميكنم، پس هستم! سياستمدار حركت ميكند. سوادكوه، زيرآب و اكنون منطقهی كوهستاني «رجه» كه عنوان شهرك صنعتي را نيز با خود يدك ميكشد، زيرپاي هاشمي رفسنجاني است. اهالي رسانه ميگويند او تهران را به قصد خاصي اما به مقصدي نامعلوم ترك كرده است. اما مگر ميشود به ديار علويان طبري وارد شد، به گونهاي كه علويان طبرستان از آن بيخبر باشند. تودهی اصولگرا و آگاهان منطقه در حيرتي سخت فرو ميروند و از بانيان اين سياحت شگفت زدهاند كه از چه روي، برخي افراد انگشت شمار اين ديار در ميزباني افراط ميكنند و در برابر جشن امت و رهبري در تنفيذ و تحليف تهران، سفرهاي در كوهستان گسترانيدهاند؟! او پيشتر از روز مبعث نيز با تهران قهر كرده بود اما بهجاي كوهستان، به علي ابن موسي الرضا پناه برده بود. داخليها و خارجيها مرتب ضريب القاي اين قهر و ييلاق و قشلاق سياسي را بيشتر ميكنند. اينجا «رجه» است. همسر، پسر و دختر سياستمدار او را همراهي ميكنند. قريب به ۴۰ محافظ، امور امنيتي آنها را تدارك ميكنند. يكدستگاه آمبولانس و يكدستگاه اتومبيل حاوي مواد خوراكي اين سياست ييلاقي را همراهي ميكنند. «رجه» بهعنوان نقطه رهايي گردش ميداني سياستمدار انتخاب شد.
گفته ميشود يك روز قبل از تنفيذ، عاليجناب كوچك؛ جاسبي در اين مكان با هاشمي رفسنجاني ديدار ميكند. رئيس دانشگاه آزاد ساري و يكي ديگر از هم قطاران او نيز به ديدار ايشان ميشتابند. اينجا خبري از تنفيذ نيست. حاج آقا پس از ساعاتي به منطقهی كوهستاني «شيخ موسي» عزيمت ميكند. شيخ موسي منطقهاي ييلاقي در بابل است. شيخ موسي در ايام تعطيل، شاهد حضور افراد خاص در خود بوده و در مابقي ايام عموماً غير مسكوني ميباشد. ۱۵ نفر از مردم منطقه بر اين ميهمان سياستمدار وارد ميشوند. حاج آقا به هر يك، اسكناسي ۲ هزار توماني عيدي ميدهد. اهالي فقير و مقيم لب به شكوه گشوده و ميگويند راه نداريم و ميشنوند از همان كسي كه به او رأي داديد، بخواهيد تا براي شما بسازد و جاده بكشد.
حاج آقا در منطقهی كوهستاني لفور به دهكدهی «اسبخني» پاي ميگذارد. اسبخني، روستاي كوهستاني قبيلهی رئيس سابق اطلاعات مازندران، كيومرث نياز آذري (رئيس دانشگاه آزاد كنوني ساري) است. كيومرث، حاج آقا را به «درزي كلا» ميبرد و به افتخار او ميزباني ناهار را ترتيب ميدهد و به اين ترتيب، آيين تنفيذ سپري ميشود. تحليف كه فرا ميرسد گروه حاج آقا منطقهی كوهستاني رجه در بابل را به قصد منطقهی لاويج چمستان در شهرستان نور ترك ميكند. توقف چهار، پنچ ساعتي در اينجا، انسان را از اخبار مراسمات ملي تهران دور ميكند. حاج آقا ناهار را در دامنهی ارتفاعات برخوردار از چشمههاي آب گرم صرف میکند و ساعاتي بعد، دوباره به آسايشگاه كوهستاني بابل مراجعت ميكند...
با اينكه قضاوت را بر عهدهی مخاطبان ارجمند گزاردهايم اما نيك ميدانيم كه برخي خواص بايد از بعضي تشخص طلبيها به نفع ملت و دولت اسلامي دست كشند"