مراسم امسال جایزه "شیر زرین ایرانی" در لندن
آکادمی جهانی هنر، ادبیات و رسانه ها" و یا World Academy Of Arts Literature & Media , WAALM در سال ۲۰۰۵ توسط دکتر دربیانی و همسرشان دکتر مرجان عبدی تاسیس شد.هدف این آکادمی غیر سیاسی تشخیص و تشویق هنرمندان، نویسندگان و دست اندرکاران رسانه ها در راستای اعتلای ایران و ایرانیان در تمام دنیا میباشد. هر سال در طی مراسمی پرشکوه جوایز "شیر زرین ایرانی" به برجستگان هنری، ادبی و رسانه ای اهدا میگردد. در مراسم سال ۲۰۰۸ که در لندن در ۳۱ اکتبر برابر با ۱۰ آبان برگزار شد، افراد ذیل موفق به اخذ دیپلم افتخاری و جایزه شدند:
در دسته هنرهای نمایشی و هنرهای زیبا، از سیما بینا به عنوان بهترین خواننده موسیقی فولکلور، مارتیک به عنوان بهترین خواننده پاپ، ماز جبرانی به عنوان بهترین کمدین و بازیگر، پاتریک موناهان (کمدین ایرانی/ایرلندی)، نیشام خازنی رقصنده و بالرین (۱۶ ساله،جوانترین برنده جایزه) و امید جلیلی کمدین و هنرپیشه ایرانی مقیم بریتانیا ، تقدیر به عمل آمد.
رضا بدیعی برای یک عمر موفقیت برای کارگردانی فیلم و سریال در صنعت سینمای آمریکا، لی میجر (بازیگر سریال معروف" مرد شش میلیون دلاری") برای یک عمر تلاش برای کارگردانی فیلم، سیروس فروغ استاد دانشگاه و نوازنده ویولن، مهستی کامدار نوازنده ویولن، رضا ناژفر استاد دانشگاه و نوازنده فلوت، گروه های موسیقی دستان، کیوسک و آبجیز جایزه گرفتند (در عکس دو خواهر گروه آبجیز با دکتر دربیانی و دکتر عبدی دیده میشود) .
در بخش ادبیات پروفسور هانت از دانشگاه هاروارد آمریکا و پروفسور ریچارد دیویس که شاهنامه را به انگلیسی ترجمه کرده خانم ویستا و همسرشان جان کرتیس از موزه بریتانیا جایزه بهترین پژوهش در زمینه ایرانشناسی را دریافت کردند. کاوه فرج از آمریکا جایزه بهترین کتاب Shadows On the Desert (کتابی تاریخی درباره جنگهای ایران) احمدرضا بهارلو، روزنامه نگار برای ساخت فیلم "پایان کودکی" جایزه گرفتند.
در بخش رسانه ای، آکادمی جهانی هنر، ادبیات و رسانه، جایزه بهترین تهیه کننده برنامه جوانان به بهزاد بلور، تهیه کننده برنامه های رادیویی و آنلاین بی بی سی فارسی، جایزه بهترین تصویربردار سال به سامان اربابی از تلویزیون صدای آمریکا، جایزه بهترین روزنامه خارجی برای ایرانیان به روزنامه کیهان لندن، جایزه بهترین تحلیلگر به علیرضا نوری زاده تحلیلگر مسایل سیاسی در صدای آمریکا، و جایزه بهترین تهیه کننده برنامه های آموزشی در زمینه حقوق بشر برای جوانان به مری شاتل ورث اهدا شد.
جایزه افتخاری این موسسه، امسال به بابک امامیان و موسسه تجاری ایرانیان BIBA بریتانیا اهدا شد. مهمانان ویژه برنامه ناهید خازنی رئیس برنامه ریزی علمی ناسا و مایک گِیِل دیپلمات سفارت آمریکا در لندن بودند. از صحنه های به یاد ماندنی جوایز امسال تشکر مارتیک از آکادمی بود که گفت:"این تنها جایزه ای است که من در تمام عمرم دریافت کردم." مارتیک ترانه قدیمی "حریر" و ترانه ای انگلیسی که زمان ملاقات همسر بریتانیائیش در ایران؛ سر زبان داشته را با ارکستر زنده اجرا کرد. ستار که در سالهای گذشته نشان دکترای افتخاری را از این آکادمی دریافت کرده، کنسرتی از ترانه های خاطره انگیزش اجرا کرد..