ادامه تجمع خانواده های جانباختگان و دستگیر شدگان در نقاط مختلف تهران
خبرنامه امیرکبیر از ادامه تجمع خانواده های دستگیر شدگان در مقابل زندان اوین و دادگاه انقلاب در روز يکشنبه، ۱۴ تير، ۱۳۸۸ خبر میدهد. این عده خواستار مطلع شدن از وضعیت و شرایط عزیزان خود میباشند.
بنا بر تخمین فعالین حقوق بشر ودمکراسی در ایران چندین هزارنفر در زندانهای مختلف تهران بسر می برند. دستگیر شدگان به بازداشتگاههای کلانتریها (نظیر کلانتری ۱۴۸ )، آگاهی شاپور ، خانه های امن وزارت اطلاعت، کهریزک، پایگاههای بسیج و پادگانهای نظامی سپاه پاسداران منتقل می شوند. هیئت ویژه تعیین تکلیف بازداشت شدگان اخیر از افرادی مانند دری نجف آبادی ،رئیسی و مصطفی پور محمدی تشکیل شده است.
خبرنامه امیرکبیر همچنین خبر از تجمع مادران عزادار در روز شنبه ۱۳ تیرماه در پارکهای ملت، لاله و انديشه، علیرغم حضور سنگین نيروهاي گارد ضد شورش و لباس شخصي، میدهد. این نیروها از ورود جوانان یه این محلها جلوگيري می کردند. گروههای حقوق بشر خبر میدهند که تحويل اجساد جان باختگان به خانواده هاي آنان، تنها در مقابل دادن تعهد و پذیرفتن شروط تعيين شده امکان پذیر می باشد:
- مراسم بي سر و صدا و فقط با حضور افراد نزديك خانواده صورت بگيرد.
- در مراسم هيچ گونه شعار و تبليغ عليه حكومت و سخنراني انجام نشود.
- در مراسم و روي سنگ قبر علت مرگ نوشته نشود.
اسامي جمع آوري شده از سوي فعالين حقوق بشر و دموكراسي به شرح زير است (سوای از ندا آقا سلطان، چون تماس با خانواده وی میسر نبوده):
۱. محمد حسين برزگر ۲۵ ساله ديپلم شغل آزاد به دليل اصابت گلوله به سر در تاريخ چهارشنبه ۲۷ خرداد در ميدان هفت تير به شهادت رسيد و در يكشنبه ۳۱ خرداد بعد از تعهد گرفتن از خانواده در قطعه ۳۰۲ به خاك سپرده شد
۲. سيد رضا طباطبايي ۳۰ ساله ليسانس حسابداري، كارمند به دليل اصابت گلوله به سر در ۳۰ خرداد در خيابان آذربايجان به شهادت رسيد و چهارشنبه ۳تيربعد از تعهد گرفتن از خانواده در قطعه ۲۵۹ به خاك سپرده شد.
۳. ايمان هاشمي ۲۷ ساله شغل آزاد به دليل اصابت گلوله به چشم شنبه ۳۰ خرداد در خيابان آزادي به شهادت رسيد و چهارشنبه ۳ تير در قطعه ۲۵۹ به خاك سپرده شد.
۴. پريسا كلي ۲۵ ساله فارغ التحصيل رشته ادبيات به دليل اصابت گلوله به گردن در يكشنبه ۳۱ خرداد در بلوار كشاورز به شهادت رسيد و سه شنبه ۲ تير در قطعه ۲۵۹ به خاك سپرده شد
۵. محسن حدادي ۲۴ ساله طراح برنامه هاي كامپيوتري شنبه ۳۰ خرداد به دليل اصابت گلوله بر پيشاني در خيابان نصرت به شهادت رسيد و سه شنبه ۲ تير در قطعه ۲۶۲ به خاك سپرده شد.
۶. محمد نيكزادي ۲۲ ساله فارغ التحصيل عمران در سه شنبه ۲۶ خرداد به دليل اصابت گلوله به سينه در ميدان ونك به شهادت رسيد و شنبه ۳۰ خرداد در قطعه ۲۵۷ به خاك سپرده شد.
۷. علي شاهدي ۲۴ ساله بعد از دستگيري و انتقال به كلانتري در تهرانپارس يكشنبه ۳۱ خرداد به دلايل نامعلوم در كلانتري به شهادت رسيد پزشكي قانوني علت مرگ وي را نامشخص اعلام كرده اما خانواده وي معتقدند به علت ضربات باتوم در كلانتري به شهادت رسيده وي ۴ تيردر قطعه ۲۵۷ به خاك سپرده شد.
۸. واحد اكبري ۳۴ ساله شغل ازاد و متاهل داراي يك دختر ۳ ساله در شنبه ۳۰ خرداد به دليل اصابت گلوله به پهلو در خيابان ونك به شهادت رسيد و سه شنبه ۲ تير در قطعه ۲۶۱ به خاك سپرده شد.
۹. ابوالفضل عبدالهي ۲۱ ساله فوق ديپلم برق ۳۰ خرداد در مقابل دانشگاه صنعتي شريف به دليل اصابت گلوله به پشت سربه شهادت رسيد و سه شنبه ۲ تير در قطعه ۲۴۸ به خاك سپرده شد.
۱۰. سالار طهماسبي ۲۷ ساله دانشجوي كارشناسي مديريت بازرگاني رشت شنبه ۳۰ خرداد در خيابان جمهوري به دليل اصابت گلوله به پيشاني به شهادت رسيد ودوشنبه ۲ تير در قطعه ۲۵۴ به خاك سپرده شد.
۱۱. فهيمه سلحشور ۲۵ ساله ديپلم يكشنبه ۲۴ خرداد به دليل اصابت باتوم به سر و خونريزي داخلي در ميدان ولي عصر بعد از انتقال به بيمارستان در تاريخ ۲۵ خرداد به شهادت رسيد و ۲۷ خرداد در قطعه ۲۶۶ به خاك سپرده شد.
۱۲. وحيد رضا طباطبايي ۲۹ ساله ليسانس زبان انگليسي چهارشنبه ۳ تير در بهارستان به دليل اصابت گلوله به سر به شهادت رسيد و ۶ تير در قطعه ۳۰۸ به خاك سپرده شد