ادامه رکوردشکنی ایران در آمارهای "منفی" جهانی
چندی پیش در نوشتاری به ادامه سقوط رتبه ایران در رده بندی های مختلف در جهان اشاره کردیم. اخیراً هم در وبلاگ دکتر خزعلی وی به گفته خودش "گوشه ای از افتخارات دولت نهم و ایضاً ادامه آن دولت را" به تصویر کشیده و آماری از رکوردشکنی های نزولی ایران را در زمان دولت احمدی نژاد ارائه داده است. لیست زیر مجموعه تلفیقی آمار آن وبلاگ و نوشتار قبلی سایت میباشد:
- پایین ترین سرعت اینترنت در خاورمیانه
- رتبه نخست واردات گندم در دنیا ( پس از جشن خودکفایی در سال ۸۴)
- رتبه اول مصرف سرانه مواد مخدر
- رتبه نخست بنزین در فهرست کالاهای وارداتی
- رتبه نخست دختران مجرد بالای ۲۰ سال
- رتبه اول آمار (سرانه) اعدام در جهان
- مسن ترین زندانیان سیاسی عقیدتی در جهان (شامل دکتر ملکی ۷۶ ساله، بهزاد نبوی ۶۸ ساله، محمد توسلی ۷۱ ساله)
- پایین ترین رتبه در آزادی مطبوعات و بیان (در کنار ترکمنستان، کره شمالی و اریتره بر طبق آمار سازمان گزارشگران بدون مرز)
- جزو بالاترین آمار تصادفات و تلفات در جاده ها (۲۵ هزار کشته در سال)
- جزو بالاترین آمار سرانه جراحی پلاستیک و عمل جراحی بینی (نمادی از کمبود اعتماد به نفس ملی)
- پایین ترین رتبه کارآیی و بالاترین رتبه در تعطيلات رسمی در جهان: به گزارش باشگاه خبرنگاران در بين کشورهاي مختلف، سنگاپور با ۱۱ روز تعطيلات رسمي، کمترين ميزان تعطيلات عمومي و ايران با ۳۰ روز بيشترين تعطيلات در تقويم رسمي خود را در اختيار دارند.
- بی اعتبارترین پاسپورت دنیا (در کنار افغانستان): به گزارش موسسه هنلی فقط ۱۴ کشور دنیا آنهم بدون ضمانت به پاسپورت ایرانی اجازه ورود میدهند و ایران رتبه ۸۱ در لیست ۸۲ کشوری این موسسه را دارد.
- جزو بالاترین آمار فساد اقتصادی در جهان: رتبه ۱۴۱ در میان ۱۸۰ کشور از لحاظ سالمی سیستم اقتصاد طبق آمار موسسه شفافیت بینالمللی. در سال پایانی دولت خاتمی رتبه ۸۷ بود.
- رتبه دوم جهانی در عدم پاسخگویی به مردم(پس از لیبی)
- سریعترین روند سقوط رتبه تیم ملی فوتبال در رده بندی جهانی از رتبه ۱۶ دوران خاتمی به ۶۷ کنونی و از رتبه اول آسیا به ششم کنونی
- رتبه نخست سقوط در تاریخ المپیک (از لحاظ کسب مدال)
- رتبه اول فرار مغزها در جهان: به گزارش جوان فردا به نقل از صندوق بینالمللی پول سالانه حدود ۱۸۰ هزار ایرانی تحصیلکرده به خارج از ایران مهاجرت میکنند. اگر ارزش تخصصی و تحصیلاتی هر "مغز فراری" را معادل ۵۵۰ هزار دلار فرض کنیم و ارزش سرمایه ای را که با خود خارج میکنند بطور متوسط ۱۵۰ هزار دلار، فرار مغزها از ایران سالانه معادل خروج ۱۲۶ ملیارد دلار سرمایه از ایران میباشد. طبق این آمار هماکنون نزدیک نیمی از یک ملیون نفر ایرانی مقیم آمریکا دارای تحصیلات عالیه و یا سرمایه زیاد میباشند. طبق آمار رسمی اداره گذرنامه ایران، در سال ۸۷ روزانه بیش از ۳ نفر با مدرک دکترا، ۱۵ نفر با مدرک کارشناسی ارشد، و صدها نفر با مدرک کارشناسی از کشور مهاجرت کرده اند.
© تمام حقوق برای سایت کدوم محفوظ است.