علل معرفی سلطنت طلبان به عنوان دشمن اصلی نظام توسط دولت ایران
وبلاگ سیاسی. نویسنده: "شریعتی پرست"
در حوادث پس از انتخابات، در جلسات اعتراف گیری در دادگاه و در گزارشهای صدا و سیما از داخل و خارج کشور، سلطنت طلبان و انجمن پادشاهی بیشرین توجه رسانه های رسمی و ارگانهای حکومتی ایران را به خود جلب کرده اند. تاکنون دادگاهها چند مورد حکم اعدام را برای حامیان پادشاهی اعلام کرده اند. دیروز هم در همین راستا امیررضا عارفی از متهمان عضویت در انجمن پادشاهی ایران، اگرچه قبل از انتخابات دستگیر شده بود و نقش مستقیمی در اغتشاشات پس از انتخابات نداشت از سوی قوه قضائیه به اعدام محکوم شد. امروز هم اعلام شد که آقای همایون، مدیر یکی از شبکه های تلویزیونی ماهواره ای مخالف دولت ایران (شبکه یک) که هوادار پرچم شیر و خورشید بوده و اکثریت حامیانش از سلطنت طلبان میباشند، از طرف دادستان شیراز به عنوان تروریست به پلیس بین الملل معرفی شده است. اگرچه جزئیات اتهام و احتمال ارتباط آن با انفجار سال گذشته در حسینیه شیراز مشخص نیست، معرفی یکی از فعالین رسانه ای سلطنت طلب از طرف نظام ایران به عنوان یکی از دشمنان "اصلی" نظام، موید علاقه حکومت است به معرفی سلطنت طلبان به عنوان اپوزیسیون اصلی نظام و مسئول "اصلی" ناآرامی های اخیر ایران.
این در حالیست که تصاویر و گزارشهای تظاهرات داخل و خارج کشور نشان میدهند که اکثریت شعارها، پرچمها و علائم مخالفان دولت ایران مربوط به حامیان جنبش سبز بوده است و نه سلطنت طلبان. برای مثال در تظاهرات مخالفت با احمدی نژاد در نیویورک و یا تظاهرات مقابل سفارت ایران در لندن در ۲۲ بهمن، اکثریت پرچمها نه شیر و خورشید داشته اند و نه آرم جمهوری اسلامی. محللین سیاسی تمرکز دولت و رسانه های ایران بر یکی از گروههای نسبتاً کوچک مخالف و گزینش آن گروه به عنوان دشمن اصلی نظام را به علل زیر میدانند:
- استفاده تبلیغاتی از پایگاه نسبتاً ضعیف گروههای پادشاهی در داخل ایران (درصد بالایی از جمعیت ایران جوان بوده و هرگز حکومت پادشاهی را ندیده و مانند سایر جوانان دنیا تمایل به دمکراسی از نوع جمهوری دارند و نه پادشاهی) و اعلام اینکه "دشمنان نظام" خواهان برگشت به گذشته "پادشاهی" بوده و آرمانهای ارتجاعی و قهقرایی دارند.
- نسبت دادن سردمداری حرکت اعتراضی مردم به گروه پادشاهی و اینکه بسیاری از مخالفین دولت احمدی نژاد و مخالفین رهبری از ریشه، مخالف انقلاب مردمی، مذهب و قانون اساسی میباشند و لذا تعریف "برانداز" به آنها صدق میکند و حکومت حق دارد تا آنها را به شدت سرکوب کرده و به جرم محارب دستگیر و اعدام کند.
- توانایی اعلام پیروزی توسط دولت پس از ضربه زدن و مقابله راحت با اقلیت سلطنت طلب که معمولاً نه از حمایت دولتهای غربی و نه از حمایت توده کثیری از مردم داخل کشور برخوردارند.