بنیادهای آمریکایی لیست "سیاه" وزارت اطلاعات، موضع ضد اسرائیلی داشته و مخالف حمله نظامی به ایرانند!
امروز وزارت اطلاعات ایران، اسامی ۶۰ بنیاد و موسسه ای را اعلام کرد که از دید دولت ایران به «جنگ نرم» علیه ایران مرتبط هستند و هرگونه ارتباط با آنها را غير قانوني و ممنوع خواند. در این لیست بسیاری از موسسات غیرانتفاعی آمریکایی به چشم میخورند ولی نکته تعجب انگیز اینست که بسیاری از موسسات در این لیست "سیاه" مواضع نسبتاً متعادلی در مساله خاورمیانه داشته و برای تغییر اوضاع سیاسی جهان روشهای "دمکراتیک و بدون خشونت مدنی" و با "گفتگو" را ترویج میدهند و بر علیه حرکات خشونت بار و سلطه جویانه افراطیون اسرائیل یا آمریکا موضع گیری میکنند. اگرچه دولت ایران از روشهای مسالمت آمیز این گروه به "جنگ نرم" یاد میکند، نقطه مقابل این گروهها نظامی گرایان افراطی و تئوریسین های پنتاگون و "سیا" و نیروی امنیتی- نظامی اسرائیل میباشند که به براندازی با خشونت و جنگ معتقدند. لذا حمله به بنیادهای ضد خشونت توسط دولت ایران به نوعی تقویت و تایید غیر مستقیم گروهها و بنیادهای راست گرای افراطی و نظامی گرای آمریکا و اسرائیل میباشد که به دنبال "براندازی" میباشند. در جریان گروگانگیری سال ۱۳۵۸ سفارت آمریکا در تهران هم حزب دست راستی جمهوریخواه آمریکا توانست با تضعیف آقای جیمی کارتر توسط ماجرای گروگانگیری در ایران کاندید نظامی گرای خود آقای ریگان را در انتخابات ریاست جمهوری بعد آمریکا به کرسی بنشاند و ریگان هم پس از موفقیت در انتخابات با تحریک و حمایت صدام حسین جنگی ۸ ساله را به ایران تحمیل کرد. لذا عملاً تضعیف گروه دمکراتها توسط ایران موجب تحمیل جنگ و نظامی گرایی علیه ایران شد.
چند نمونه از سازمانهای لیست "سیاه" وزارت اطلاعات:

- بنياد سورس يا بنياد جامعه باز: این بنیاد همانگونه که مورد نفرت راست گرایان ایران است، در آمریکا هم افراطیون راست گرا و مشوقان حمله نظامی به ایران در دولت جورج بوش این بنیاد را دشمن شماره یک خود میخواندند چرا که بنیاد سوروس با روشنگری و صرف پول، موجب شکست جمهوری خواهان و نظامی گرایان در انتخابات سال ۲۰۰۸ شد. در ۸ سال اخیر کمتر روزی است که در برنامه های تلویزیونی شبکه دست راستی "فاکس" و سایر برنامه های راست گرا، حامیان حمله نظامی آمریکا یا اسرائیل به ایران همزمان به بنیاد آقای جورج سوروس حمله نکنند. آقای سوروس (عکس فوق) ملیاردری خودساخته است که مهاجری فقیر از اروپای شرقی به آمریکا بود و تمام ثروت خود را مدیون سیستم "آزاد" آمریکا میداند. وی اعلام کرده است که با ترویج روشهای مسالمت آمیز با دشمنان آزادی و خشونت گرایان و زورگویان چه در داخل آمریکا (جمهوریخواهان) و چه در خارج آمریکا مبارزه خواهد کرد و میخواهد تمام جوانها و مردم دنیا هم مانند او با رسیدن به آزادی به رشد و تعالی و موفقیت برسند. امروز صفحه اول سایت بنياد سورس دارای دو گزارش مفصل انتقادی از برخورد ناعادلانه و نژاد پرستانه با مسلمانان در آمریکا و اروپا میباشد. در قسمت خاورمیانه هم نویسنده ای آمریکا را به تغییر سیاست در خاورمیانه و همراهی بیشتر با فلسطینی ها تشویق کرده است. همچنین از دستگیری دکتر کیان تاجبخش در ایران انتقاد شده است.
- ديدهبان حقوق بشر (Human Rights Watch): در تمام گزارشات سالانه و منطقه ای خود از خاورمیانه در کنار گزارشهای خود از شکنجه و سرکوب آزادی و نقض حقوق بشر در ایران، جنایات اسرائیل و نقض حقوق بشر در اسرائیل را هم به تفصیل گزارش کرده و به شدت از آن انتقاد میکند. این سازمان تک تک موارد نقض حقوق بشر را حتی در کشورهایی مثل ژاپن، آمریکا و غیره گزارش میدهد. برای مثال در حال حاضر صفحه اول سایت "دیده بان حقوق بشر" در منطقه خاورمیانه نام اسرائیل به خاطر سالگرد جنایات غزه در گزارشی به این عنوان برده شده است: "یک سال پس از جنایتها، هنوز مجازاتی در کار نیست."
- موسسه هوور دانشگاه استانفورد: دکتر عباس میلانی که در این مرکز فعالیت دارد اگرچه از منتقدان دولت ایران میباشد ولی علیرغم فشار سیاسی در زمان جورج بوش، میلانی موکداً مخالف حمله نظامی آمریکا به ایران بوده است و در سخنرانی ها و مصاحبات و مقالات خود این امر را اعلام میکند.