فتح قله کلیمانجارو تنها با کمک دو دست! توسط اسپنسر وست الگوی اراده و انگیزه
تقریباً همه افراد فکر می کنند که برای فتح قله های بلتد جهان به بدنی سالم نیاز است و از همه مهم تر اینکه بدون داشتن پا این کار محال خواهد بود. اما دو هفته پیش اسپنسر وست مرد ۳۱ ساله کانادایی (از تورنتو) با فتح قله ۶۰۰۰ متری کلیمانجارو بلند ترین قله آفریقا ثابت کرد که این تفکر صرفاً بهانه تراشی است! او وقتی ۵ ساله بود به دلیل یک اختلال نادر ژنتیکی در ستون فقرات، پاهای خود را از ناحیه زیر لگن از دست داد و پزشکان آن زمان به پدر و مادر او هشدار دادند که او زندگی اجتماعی موفقی نخواهد داشت. اما او با انگیزه ای مثال زدنی ثابت کرد که جایی که پای اراده آدمی در میان باشد هیچ چیز نخواهد توانست سد راه دست یابی به آرزوها و در آغوش کشیدن موفقیت ها باشد.
او می گوید که اولین تغییر مهم و بازتعریف او از زندگیش زمانی اتفاق افتاد که در اولین سفر داوطلبانه اش به کنیا برای شرکت در فعالیت های خیریه مدرسه سازی، با دختر جوانی روبرو شد. دختر به او گفته بود که او تا حالا نمی دانست که مشکلاتی مانند از دست دادن پاها می تواند برای افراد سفید پوست هم اتفاق بیفتد! اسپنسر می گوید که آن اتفاق باعث شد او تشخیص دهد که می تواند از داستان خودش برای الهام بخشیدن به دیگر مردم در همه نقاط جهان که با مشکلات و موانع مختلفی مواجهند استفاده نماید.
او معتقد است که پشتیبانی و همیاری دوستانش در این مسیر به او کمک کرده است. هنگامیکه اولین بار این موضوع به ذهن او خطور کرد آن را با دو نفر از دوستانش در میان گذاشت و گفت یا با هم برای این صعود می روند و یا اصلاً نمی روند. او باور داشت آن ها به دلیل شناخت خوبی که از او دارند می توانند پشتیبان خوبی برای او باشند. آن ها سپس به مدت یک سال با کمک یک مربی به تمرین پرداختند و تمرین های سخت بدنی را پشت سر گذاشتند (تصویر فوق) تا برای این صعود آماده شوند. تمریناتی که به نوبه خود کمتر از یک صعود سخت و طاقت فرسا نبودند.
سفر به قله با گذر از جنگل ها ، صحرا ها و مناطق برف گیر ۷ روز طول کشید و به دلیل صعوبت راه، اسپنسر حدود ۸۰ درصد راه را با کمک دستانش و بدون استفاده از ویلچر طی نمود. تنها ۵۰ درصد افرادی که قصد فتح قله را دارند موفق به انجام آن می شوند و به همین دلیل این موضوع در مورد اسپنسر غیر قابل باور می نمود. او می گوید که خونریزی انگشتان و تاول زدن آن ها ارزش این موفقیت را داشت. ضمناً او طی این فرآیند، موفق به جمع اوری مبلغ ۷۵۰۰۰۰ دلار برای فعالیت های خیریه شد. پیراهن او (در تصویر فوق) میگویدک "غیرممکن را باز تعریف کنید!"
قطعاً پایداری اسپنسر در برابر مشکلات ناشی از نقص عضو می تواند الهام بخش همه انسان هایی باشد که علیرغم برخورداری از همه مواهب زندگی و از جمله موهبت بسیار بزرگ سلامتی، همیشه به دنبال بهانه آوردن برای فرار از تلاش و کوشش در دست یابی به موفقیتند. او بر این عقیده است که این پیروزی پیامی را می دهد که هم به خود و هم به دیگران باور داشته باشید.
مرتبط با پشتکار:
- چگونه دختر آمریکایی سرایدار بی خانمان به دانشگاه هاروارد راه پیدا کرد
- پشت پا زدن ارسلان کاظمی به لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا NBA
- فرزند مهاجر ایرانی ستاره فوتبال ژاپن میشود (تصویر و ویدئو)
- یک اردبیلی در فینال ورشهای رزمی آزاد خشن آمریکا
- از یتیم خیابان مولوی و پرورشگاه نارمک تا استاد معتبر دانشگاه اسلو نروژ
- زندگی پر تلاطم تورج کشتکار: از شیراز تا ستاره موزیک نروژ در مسابقات یوروویژن
- ادامه درخشش نوید اخوان در تلویزیون و سینمای آلمان (ویدئو)
- از یتیمخانه و معلول شیمیایی تا شهرت در سراسر استرالیا
- مدیر جدید فیسبوک: نوازنده کمانچه، عاشق فرهنگ ایران و موسیقی بنان!
- عارف غفوری یک ایرانی که مردم ترکیه را جادو کرده است!
- ارسلان کاظمی امید جدی برای بسکتبال حرفه ای آمریکا (ویدئو)
- "آیدا ساکی" ایرانی - الاصل یکی از 20 بورسیه هنری رییس جمهور آمریکا (از بین 3 میلیون دانش آموز)
- مینو تیزابی: نابغه 17 ساله و "فروتن" ایرانی آلمانی در دانشگاه هایدلبرگ
- یک ایرانی برنده امسال مسابقه استعداد هنری آلمان از بین 35000 رقیب: مهرزاد مرعشی
- یک ایرانی -الاصل در بین 35000 رقیب آلمانی به فینال مسابقات هنرنمایی میرسد (ویدئو)