جزئیات کامل ثبت نام قرعه کشی گرین کارت (اقامت) آمریکا: ده پرسش درباره قرعه کشی (ویدیو)
ثبت نام برای قرعه کشی کارت سبز امریکا امسال نیز همانند سالهای گذشته و بنا بر قوانین مهاجرتی آن کشور آغاز شده است. مهلت ثبت نام قرعه کشی گرین کارت (اقامت) آمریکا امسال ۷ نوامبر به اتمام میرسد. ویدیوی زیر به برخی سوالهای متداول پاسخ میدهد. متن زیر نیز (حاوی جزئیات ثبت نام و عکس مورد نیاز) صرفا برای اطلاع رسانی به هموطنان، خلاصهای از سایت وزارت خارجه آمریکا میباشد و جنبه تبلیغاتی ندارد و هیچ مبلغی هم برای آن دریافت نشده است.لینک اصلی توضیحات در وزارت خارجه آمریکاست.
زمانبندی برنامه به این شکل است که ثبت نام در پائیز انجام می شود، نتایج قرعه کشی در بهار اعلام می شود و پس از آن برندگان طی یک برنامه زمانبندی که به آنها اعلام خواهد شد، مدارک لازم را به سفارت امریکا تحویل می دهند. لازم به ذکر است که ثبت نام در این برنامه رایگان بوده و نیازی به پرداخت هزینه نیست. وب سایت رسمی برای این ثبت نام، www.dvlottery.state.gov است. توصیه می شود برای شرکت تا آخرین روز ثبت نام منتظر نمانید زیرا حجم بالای تقاضا میتواند موجب تاخیر در عملکرد وب سایت شود. به گزارش مرکز خبری مستقل ایرانیان (Kodoom.com)، درخواست های پس از موعد و یا درخواست های غیر الکترونیکی پذیرفته نخواهند شد. توجه داشته باشید که وزارت امور خارجه با استفاده از فن آوری های پیچیده توانایی تشخیص ثبت نام های مکرر را دارد. ثبت نام بیش از یک مرتبه موجب مردود شدن درخواست شما خواهد شد.
شرایط و ویژگی های لازم برای شرکت در قرعه کشی کارت سبز:
- متولدین کشورهایی که اتباع آن واجد شرایط هستند میتوانند در قرعه کشی شرکت کنند. بنابر اعلام وزارت خارجه امریکا اتباع ایران واجد شرایط لازم می باشند.
- همچنین برای شرکت در قرعه کشی شما باید واجد شرایط تحصیلی و یا دارای تجربه کاری لازم برای شرکت در برنامه قرعه کشی باشید.
- شما باید یا دارای تحصیلات دبیرستانی و یا تحصیلاتی معادل آن داشته باشید که نشان دهنده تکمیل موفقیت آمیز ١٢سال تحصیل در مقاطع ابتدایی و دبیرستان باشد یا ٢سال تجربه کاری طی ۵سال گذشته در زمینه مشاغلی که انجام آنها نیازمند حداقل دو سال کارآموزی و یا تجربه میباشد، داشته باشید. برای تصمیم گیری در زمینه صلاحیت تجربه کاری، مرجع ذیصلاح O*Net OnLine وزارت کار آمریکا است. در صورتیکه این دو شرط ذکر شده شامل حالتان نمی شود در برنامه قرعه کشی شرکت نکنید.
برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت امسال باید اطلاعات زیر را در فرم E-DV وارد کنید:
۱- نام کامل – نام خانوادگی/فامیلی، نام کوچک، نام میانی - دقیقا آنگونه که در گذرنامه نوشته شده است.
۲- تاریخ تولد – روز، ماه، سال
۳- جنسیت – مرد یا زن
۴- شهر محل تولد شما
۵- کشور محل تولد شما – نام کشور محل تولد شما باید نام کنونی کشوری باشد که در آن متولد شده اید.
۶- کشور مجاز یا مورد تایید در برنامه قرعه کشی – کشور واجد شرایط شما معمولاً همان کشور محل تولدتان است. کشور واجد شرایط شما ارتباطی به محل زندگیتان ندارد. اگر شما در کشوری متولد شده اید که واجد شرایط شرکت در برنامه قرعه کشی ویزا نمیباشد، میتوانید با مراجعه به دستورالعمل های موجود در وب سایت، امکان انتخاب کشور دیگری را به عنوان کشور عهده دار خود بررسی نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کشور عهده دار، لطفاً به بخش پرسش های متداول مراجعه نمایید.
۷- عکس (های) ضمیمه درخواست – عکس های جدید از خودتان، همسرتان و کلیه فرزندانتان که نامشان در فرم نام نویسی درج شده است. نیازی به ارسال عکس همسر یا فرزندی که خود شهروند آمریکا است یا دارای اقامت قانونی ایالات متحده است وجود ندارد حال آنکه ارسال این عکس ها منعی ندارد.
عکس های گروهی پذیرفته نخواهند شد؛ برای هر شخص باید عکس جداگانه ارسال کنید. در صورت انجام هرگونه ویرایش در عکس، ارسال عکس های قدیمی و یا عدم انطباق عکس ها با الزامات توضیح داده شده، امکان این وجود دارد که درخواست شما مردود شود و یا اینکه برای شما ویزا صادر نشود.
۸- آدرس پستی که به ترتیب زیر باید وارد شود:
شماره(پلاک) منزل و نام کوچه و/یا خیابان،
شهر/شهرک، منطقه/روستا/استان/ایالت،
کد پستی
کشور
۹- کشوری که هم اکنون در آن زندگی میکنید
۱۰- شماره تلفن (اختیاری)
۱۱- نشانی ایمیلی که به آن دسترسی مستقیم دارید. درصورتی پذیرش در قرعه کشی ، هنگامی که با استفاده از گزینه Entrant Status Check از وضعیتتان مطلع می شوید ایمیلی از وزارت امورخارجه آمریکا دریافت خواهید کرد که در آن جزئیات مصاحبه ویزای مهاجرتی شما را اعلام خواهد شد. وزارت امورخارجه هرگز ایمیلی مبتنی بر پذیرش یا مردودی در قرعه کشی به شما نمی فرستد.
۱۲- بالاترین میزان تحصیلات شما تاکنون: (١) دبستان، (٢) دبیرستان، بدون اخذ مدرک، (٣) دبیرستان با اخذ مدرک، (۴) آموزشگاه حرفه ای، (۵) گذراندن تعدادی از واحدهای دوره لیسانس، (۶) مدرک دانشگاهی، (۷) گذراندن تعدادی از واحدهای دوره فوق لیسانس، (٨) مدرک فوق لیسانس، (۹) گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا و (١٠) مدرک دکترا.
۱۳- وضعیت کنونی تاهل : مجرد، متاهل، طلاق گرفته، بیوه، متارکه قانونی. (درصورت تاهل) نام، تاریخ تولد، جنسیت، شهر/روستای تولد و کشور تولد همسرتان را به همراه عکس همسرتان با همان مشخصات مشابه عکس خودتان وارد کنید.
خودداری از ذکر نام همسر موجب رد شدن شدن درخواست ویزای متقاضی اصلی در زمان مصاحبه خواهد شد. اگر حتی بنا دارید از همسرتان متارکه کنید میبایست مشخصات همسرتان را در فرم ها ذکر کنید. همسری که شهروند آمریکا است و یا دارای اقامت قانونی ایالات متحده است نیازی به دریافت ویزای مهاجرت ندارد درحالیکه منعی برای درج نام آنها در فرم وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد اعضای خانواده به بخش پرسش های متداول مراجعه نمایید.
۱۴- تعداد فرزندان – نام، تاریخ تولد و محل تولد تمامی فرزندانی که سن آنها کمتر از ٢١ سال است و ازدواج نکرده اند صرفنظراز اینکه با شما زندگی میکنند و یا قصد همراهی با شما یا پس از مهاجرت شما به آمریکا را دارند را ذکر کنید. برای هر کدام از فرزندانتان عکس های جداگانه با مشخصات مشابه به عکس خودتان ارسال کنید. تعداد فرزندان – نام، تاریخ تولد و محل تولد همسر و تمامی فرزندان و فرزندخوانده ها و فرزندان همسرتان که سن آنها کمتر از ٢١ سال بوده و ازدواج نکرده اند (به غیر از فرزندانی که در حال حاضر تابعیت ایالات متحده را داشته و یا به صورتی قانونی در آمریکا اقامت دایمی دارند) باید در درخواست شما ذکر گردد، حتی اگر شما قانوناً از پدر یا مادر آن فرزند خود جدا شده اید و همسر شما و فرزندتان دیگر با شما زندگی نمیکنند و/یا قصد ندارند تا به همراه شما به ایالات متحده مهاجرت کنند. توجه داشته باشید که فرزندان متاهل شما و فرزندانی که بیشتر از ٢١ سال سن دارند، نمیتوانند در درخواست قرعه کشی شما نام نویسی شوند. خودداری از ذکر اسامی کامل فرزندان واجد شرایط، موجب مردود شدن درخواست متقاضی اصلی و رد شدن تمامی ویزاهای افراد ذکر شده در درخواست در هنگام مصاحبه ویزا خواهد شد.
انتخاب متقاضیان
برندگان قرعه کشی به صورتی تصادفی توسط کامپیوتر و از بین تمامی متقاضیان تایید صلاحیت شده براساس سهمیه منطقه ای و کشوری انتخاب خواهند شد. از تمام متقاضیان قرعه کشی ٢٠١۵ درخواست می شود که شماره تاییدیه خود را حفظ نمایند و با مراجعه به بخش Entry Status Check وب سایت ww.dvlottery.state.gov وضعیت خود را از لحاظ پذیرش بررسی کنند. بخش Entry Status Check این تارنما از روز اول ماه مه ٢٠١٤ تا ٣٠ ژوئن ٢٠١۵ فعال خواهد بود.
اگر شماره شما در لیست انتخابی باشد، شما به صفحه ای راهنمایی خواهید شد که دستورات لازم مربوط به انجام بقیه مراحل کار از جمله اطلاعات مربوط به هزینه ها در آن درج شده است. بخش Entry Status Check تنها به این معنی است که وضعیت شما از لحاظ قرعه کشی ٢٠١۵ را نشان می دهد. وزارت امورخارجه نامه های مکتوب یا پست الکترونیک (ایمیل) به برندگان قرعه کشی ارسال نمی کند. سفارتخانه ها و کنسولگری های ایالات متحده فهرست پذیرفته شدگان را ارائه نمی کنند. توصیه می شود که حتما شخصا وضعیت خود را بررسی کنید و برای اطلاع از وضعیت خود به دیگران اتکا نکنید.
ارائه عکس های دیجیتالی (تصویرهای دیجیتالی)
شما می توانید عکسهایتان را با استفاده از دوربین های دیجیتال یا اسکن ازعکسهای چاپ شده با مشخصات ترکیب بندی و فنی ذکر شده در زیر باشد، تهیه و ارائه نمایید. متقاضیان می توانند برای حصول اطمینان از مطابقت عکس با الزامات مورد نظر، پیش از ارائه فرم ثبت نام، مناسب بودن عکس های خود را با استفاده از لینک Photo Validation آزمایش کنند. این بخش حاوی معیارهای مربوط به تأیید عکس ها ازجمله مشخصات ترکیب بندی عکس ها و نمونه هایی از عکس های قابل قبول و غیر قابل قبول را در اختیارمتقاضیان می گذارد.
تصاویر ارائه شده می بایست دارای فرمت تصویری ٢٤ بیت رنگ باشند. اگر شما از اسکنر استفاده می کنید قبل از اسکن تنظیمات آن را مطابق با ٢٤ بیت رنگ یا گزینه رنگهای حقیقی تنظیم کنید. دیگر الزامات مربوط به تصویر عبارتند از:
ویژگیهای ظاهری عکس:
صورت فرد موضوع عکس باید مستقیماً رو به دوربین باشد.
سر فرد نباید به طرف بالا، پایین یا چپ یا راست باشد.
ارتفاع سر یا اندازه بخش صورت (از بالای سر، شامل موی سر، تا پایین چانه) باید بین ۵٠و ٦٩ درصد ارتفاع کل تصویر باشد. ارتفاع چشم (از پایین عکس تا خط چشم ها) باید بین ۵٦ و ٦٩ درصد ارتفاع تصویر باشد.
برای عکسبرداری باید از پس زمینه خنثی کم رنگ استفاده شود.
عکس باید دارای وضوح کامل باشد.
متقاضی نباید در عکس عینک آفتابی یا دیگر زوائدی که بخشی از صورت را می پوشانند، داشته باشد.
عکس های متقاضیانی که دارای پوشش سر یا کلاه هستند تنها در شرایطی پذیرفته می شوند که دلیلی اعتقادی یا مذهبی بر آن مترتب باشد؛ حتی در چنین شرایطی، این کلاه یا پوشش نمی بایست هیچ قسمتی از صورت متقاضی را بپوشاند. عکس هایی که متقاضیان در آنها دارای دست افزارهای قبیله ای یا کلاه های دیگر با ماهیت هایی غیردینی به سر دارند، پذیرفته نمی شود. عکس پرسنل نظامی و کارکنان شرکت های هوایی و دیگر افرادی که باید به دلایل حرفه ای کلاه بپوشند مورد پذیرش نیست.
ویژگیهای فنی عکس:
فرمت تصویر باید در JPEG باشد.
اندازه فایل تصویری: فایل تصویری مورد استفاده باید حداکثر ٢٤٠ کیلوبایت باشد.
رزولوشن تصویر: فایل تصویری باید حداقل ٦٠٠ پیکسل (عرض) در ٦٠٠ پیکسل (ارتفاع) باشد. کلیه تصویرها باید به شکل مربع ارائه شوند، بدین معنی که ارتفاع عکس با عرض آن یکسان باشد.
قبل از اسکن عکس های چاپ شده دقت داشته باشید که ترکیب بندی عکس مطابق آنچه گفته شد باشد.
رزولوشن اسکنر باید حداقل ٣٠٠ نقطه بر اینچ (dpi) باشد.
به گزارش مرکز خبری مستقل ایرانیان (Kodoom.com) باید مطمئن شوید عکس شما در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد، دستکاری و رتوش نشده باشد، پشت شما زمینه ساده و روشنی باشد و تصویر و دکور و افراد دیگری در آن نباشند. تمام صورت و گردن و شانه ها را تمام رخ و به صورت مستقیم با چشمهای باز به سمت دوربین و بدون خنده و یا اخم (حالت خنثی) نشان دهد. روی صورت و پشت سر نباید سایه ای باشد. عکس باید شفاف (غیر تار) باشد ولی زیاد برق نزند و یا تاریک نباشد و رنگها نیز طبیعب باشند. اگر هم عینک دارید باید نوری در عینک شما برق نزند. ارتفاع صورت باید بین ۵۰ تا ۶۹ درصد کل ارتفاع عکس و فاصله چشمها از پایین تصویر بین ۵۶ تا ۶۹ درصد کل ارتفاع تصویر باشد. نمونه تصویر قابل قبول در زیر نشان داده شده است ولی وزارت خارجه آمریکا توصیه میکند قبل از اضافه کردن فایل عکس آن را در این صفحه (https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx) وارد کرده و چک کنید تا مشکلی نداشته باشد.
نمونه چند تصویر غیر قابل قبول:
لازم به ذکر است پرکردن فرمها رایگان میباشد فقط باید تا حدی به انگلیسی مسلط باشید. نتایج این قرعه کشی را میتوان در ماه مه سال آینده میلادی ۲۰۱۴ از این لینک دریافت کرد. البته برخی معتقدند بر خلاف گذشته مشکلات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آمریکا موج مهاجرت را به این کشور را آهسته خواهد کرد زیرا دوام و رشد و سعادت یک مهاجر در آمریکا واقعا به سخت کاری، پوست کلفت، سرمایه، هوشیاری، و سلامت کامل روحی و بدنی نیاز دارد و کار آسانی نیست.
مرتبط با آمریکا
- پیام تبریک شخصی اوباما به مناسبت ازدواج دستیار ایرانی تبارش، ویدیوی هنرنمایی اندی در مراسم
- برای اولین بار: یک گزارش آماری درباره وکلای آمریکایی ایرانی تبار
- جزئیات سخنرانی مهم ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا همراه فرید ذکریا (ویدئو)
- دختر جوان ایرانی ـ آمریکایی سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا شد (ویدیوی مصاحبه)
- سینماگران قبل و بعد از انقلاب برای اولین بار زیر یک سقف در لس آنجلس: از بهروز وثوقی تا شهاب حسینی (ویدیو)
- افتخار آفرینی تاریخی بانوان مسلمان تیم آمریکا در المپیک (با حجاب و بی حجاب)
- حواشی جام جهانی کشتی، از حضور اندی و آصف تا پنجه کشتی گیر آمریکایی به هادی (تصاویر)
- ویدئو کتک خوردن میلیونر اماراتی از پلیس اهایو آمریکا
- چگونه لیلا میلانی سرانجام در هالیوود به آرزوهایش رسید؟
- سنگ تمام ایرانیان لس آنجلس برای تیم ملی کشتی (ویدیو)
- ادامه دیپلماسی کشتی: ایران و آمریکا در وسط نیویورک و لس آنجلس به مصاف هم میروند
- نامزدهای ایرانی-الاصل انتخابات امسال آمریکا را بشناسید
- میشل اوباما نوروز را در کاخ سفید جشن میگیرد (ویدیو)
- رونمایی مجسمه خیام و مرکز مطالعات ایرانی در دانشگاه آمریکایی اوکلاهما
- ایران و مصدق موضوع داغ مناظره انتخابات رئیس جمهوری آمریکا شدند
مرتبط با مهاجرت
- ایرانیآمریکاییها با قانون تبعیضآمیز ویزا مقابله میکنند
- ایرانی-آمریکاییها هم ناجیان و هم قربانیان سنبرناردینو، اما مورد غضب کنگرهی آمریکا
- وزارت دادگستری آمریکا در مقابل قاضی ایرانی-آمریکایی کوتاه آمد
- جمعیت مهاجران آمریکا رکورد شکست: سهم ایرانیها و هندیها چه قدر است؟
- مرگ مشکوک دانشجوی دختر ایرانی در ایتالیا
- خروج ثروت ملی: دروغ و آبروریزی مسافران ایرانی در فرودگاههای دنیا (ویدئو)
- یک بانوی ایرانی، مدیر سازمان پشتیبانی از دانشجویان پناهجو در هلند شد
- فیلم "در برزخ": زندگی سه پناهجوی ایرانی در ترکیه
- در پی سرنخ جاسوسی: سختگیری جدید نروژ برای ویزا به ایرانیان
- سهم پول نفت شما چه شد؟ بررسی دلار به دلار
- رتبه ایرانیان در میان مهاجران دنیا چندم است؟
- سالانه چند میلیارد دلار "مغز" از ایران خارج میشود؟ و به کدام کشورها؟
- از بلاتکلیفی دانشجویان ایرانی تا گرویدن به مسیحیت در هلند: اثرات فزاینده تحریم ها
- یک جوان ایرانی انگیزه اصلی دستور اوباما در حمایت از مهاجران
- ایرانی - الاصلها در آمریکا: 290 هزار، 464 هزار یا یک میلیون نفر؟ ایتالیایی هستیم یا ایرانی؟
مرتبط با ویزا