سیروس حبیب با اراده و پشتکار بی نظیر نامزد رسمی نمایندگی ایالت واشنگتن میشود
چه کسی فکر میکرد که یک جوان ایرانی-الاصل که نابینا هم باشد بتواند از یکی از بهترین دانشگاه های حقوق در آمریکا و دنیا Yale دکترای وکالت بگیرد (همان دانشگاهی که جورج بوش پدر و پسر و کلینتون و همسرش و نخست وزیرهای ترکیه و ایتالیا و ... از آن فارغ التحصیل شدند) و بعد هم نامزد اصلی انتخابی حزب دمکرات آمریکا در انتخابات ایالتی باشد؟ در صورت موفقیت، حبیب اولین ایرانی خواهد بود که برای قانونگذاری ایالتی برگزیده خواهد شد. او که وکیل تکنولوژی و بزرگ شده Bellevue در ایالت واشنگتن است در سن ۸ سالگی بینایی اش را به دلیل نوع خاصی از سرطان کودکان از دست داد. پس از برنده شدن یک بورس تحصیلی برای تحصیل در آکسفورد، حبیب در دانشکده حقوق دانشگاه ییل Yale ادامه تحصیل داد و پس از فارغ التحصیلی و بازگشت به واشنگتن به کار در یک شرکت حقوقی در خصوص شرکت های فن آوری و نیاز های حقوقی آن ها پرداخت. به عنوان طرفدار خدمات عمومی، حبیب در کمیسون خدمات انسانی شهر Bellevue و همچنین به عنوان هیات امنای کالج Bellevue فعالیت می نماید.
حبیب هم اکنون نامزد حزب دموکرات برای منطقه ۴۸ قانونگذاری است که نماینده فعلی آن در حال بازنشسته شدن است. بعضی از چهره های سرشناس کنگره و سنای آمریکا نیز در این انتخابات از او پشتیبانی می نمایند. برای حمایت از او میتوانید به سایت او مراجعه کنید.
اتحادیه روابط عمومی آمریکایی های ایرانی تبار (PAAIA)و کمیته اقدام سیاسی آمریکایی های ایرانی تبار (IAPAC)، به تازگی فرصت یافتند تا طی نشستی با سیروس حبیب، به بحث در مورد مبارزات انتخاباتی او برای انتخابات نمایندگی مجلس ایالتی بپردازند.
حبیب در پاسخ به این سوال که چه چیزی الهام بخش شما برای نامزدی در انتخابات شد می گوید که او این نگرانی را دارد که نمایندگی کنونی در مجلس قانونگذاری ایالتی منعکس کننده دیدگاه های بی شمار ایالت که نیاز به داشتن صدایی در دولت دارد، نباشد. او معتقد است که اصلاح سیستم آموزشی موجب پیشرفت ایالت و همچنین کشور خواهد شد و او به همین انگیزه و ایجاد فرصت برای موفق شدن هر کودک در جامعه پای به این رقابت گذاشته است.
در خصوص چالش های پیش روی کمپین انتخاباتی اش، حبیب به مشکل درک نادرست برخی از اعضای نهاد های سیاسی در ایالت واشنگتن در خصوص ناتوانی او در انجام فعالیت های انتخاباتی به دلیل نابینایی اش اشاره می نماید که با توجه به قابلیت های او تصور باطلی است. کمپین انتخاباتی او تاکنون ۱۷۵۰۰۰ دلار کمک مالی جمع آوری نموده و امیدوار است بتواند ۱۲۵۰۰۰ دلار دیگر نیز تا روز انتخابات در ۶ نوامبر جمع آوری کند.
به عقیده حبیب، او تجربه خوبی در مورد نقش عمیق دولت در ایجاد فرصت برای شهروندانش دارد. او مثال می زند که اگر اداره خدمات نابینایان نبود او هرگز راه رفتن به کمک عصا را یاد نمی گرفت و یا بدون وجود مراکز کتاب برای نابینایان، او هرگز خواندن را نمی آموخت و از همه مهمتر، بدون سیستم آموزش عمومی او قادر به راهیابی به دانشگاه ییل نبود. مادامیکه جامعه زمینه های رشد را برای همه فراهم می نماید امکان دست یابی به موفقیت برای همه وجود خواهد داشت و او به عنوان کسی که از این سیستم خدمات سود فراوانی برده است می تواند از تجارب خود در هنگام نمایندگی استفاده نماید و به همین دلیل شایستگی این سمت را دارد. همچنین به عنوان یک وکیل که همه روزه با کارآفرینان سر و کار دارد از جایگاه ویژه ای برای دفاع از سرمایه گذاری در نوآوری، آموزش و زیربناهای مورد نیاز ایجاد شغل در آینده برخوردار است. شرکت گسترده در انجام فعالیت های داوطلبانه نیز شانس پیروزی او را افزایش داده است.
حبیب در این گفتگو اظهار می دارد که در دفتر سناتور های معروف دموکرات مانند هیلاری کلینتون کار کرده، مدت زیادی نیز چه در دانشگاه و چه به عنوان یک وکیل برای حقوق معلولان جسمی تلاش نموده و مخصوصاً از بابت کوشش هایش در تغییر شکل اسکناس های آمریکا به نحوی که برای افراد کم بینا و یا نابینا قابل تشخیص باشد به خود مفتخر است. این موضوع هم اکنون در دادگاه در دست بررسی است و او فکر می کند که در این راه پیروز خواهد شد. او همچنین از فعالیت هایش در رابطه با شغل وکالت و فعالیت های داوطلبانه اش به عنوان کسب تجربه و مهارت لازم برای نمایندگی یاد می نماید.
در جواب سوالی در مورد چالش های پیش روی ایالت واشنگتن، حبیب به آموزش، ایجاد شغل و کیفیت زندگی اشاره می نماید و در خصوص راه حل های کمپین انتخاباتی اش برای این چالش ها می گوید به عقیده او اولویت اصلی، افزایش سرمایه گذاری روی آموزش، ایجاد شغل و بهبود کیفیت زندگی است و به این منظور به سیستم توزیع درآمد عادلانه تر و معقول تر با ایجاد تنوع در ساختار درآمدی ایالت و تغییرات در سیستم مالیاتی و کاهش معافیت های مالیاتی می اندیشد. نقش آمریکاییان ایرانی تبار در کمپین انتخاباتی حبیب موضوع سوال دیگری است که او در پاسخ به تاثیر بسزای جامعه ایرانیان آمریکا در فرآیند های سیاسی اشاره می نماید و می گوید آن ها مشتاق یاری یکدیگر در صورت لزوم هستند. او در این مصاحبه، از این جامعه هرگونه همکاری ممکن در راستای فعالیت های انتخاباتی اش را فروتنانه و محترمانه درخواست می نماید. در پایان او از نقش سازمان ها و رسانههای ایرانی در پوشش خبر های انتخاباتی اش قدردانی و مجدداً بر اهمیت نقش رسانه ها و مردم بر پیروزی در این انتخابات تاکید می نماید.
سیروس اوقات فراغت خود را با خانواده، و یا با نواختن پیانو جاز میگذارند.
سایر استعدادهای ایرانی:
- یک ایرانی آبادانیالاصل قویترین مرد آلمان: لاف یا واقعیت؟
- مدیران ایرانی و جزئیات پروژه موفق کاوشگر ناسا در مریخ (ویدئو)
- 18 میلیون دلار برای ایرانی بهترین پوکر باز جهان: گواه خونسردی و ریسک پذیری ایرانیان
- دریافت جایزه معتبر بین المللی توسط برادران علایی از شارون استون
- پنج ایرانی- الاصل در لیست موفقترین مهاجران آمریکا در بنیاد کارنگی
- توهین به موسیقیدان مبتکر ایرانی در مسابقه تلویزیونی آمریکا
- فتح قله کلیمانجارو تنها با کمک دو دست! توسط اسپنسر وست الگوی اراده و انگیزه
- چگونه دختر آمریکایی سرایدار بی خانمان به دانشگاه هاروارد راه پیدا کرد
- پشت پا زدن ارسلان کاظمی به لیگ حرفه ای بسکتبال آمریکا NBA
- فرزند مهاجر ایرانی ستاره فوتبال ژاپن میشود (تصویر و ویدئو)
- یک اردبیلی در فینال ورشهای رزمی آزاد خشن آمریکا
- از یتیم خیابان مولوی و پرورشگاه نارمک تا استاد معتبر دانشگاه اسلو نروژ
- زندگی پر تلاطم تورج کشتکار: از شیراز تا ستاره موزیک نروژ در مسابقات یوروویژن
- ادامه درخشش نوید اخوان در تلویزیون و سینمای آلمان (ویدئو)
- از یتیمخانه و معلول شیمیایی تا شهرت در سراسر استرالیا